Фондан за торти - ЗАХАРНИ ПОЛУФАБРИКАТИ - ДЕСЕРТИ - ПОЛУФАБРИКАТИ ЗА СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ - Файлов каталог - Личен сайт
Четвъртък
24.07.2014
05:40
ГлавнаРегистрацияВход
Добе дошли Гост | RSS
Сайт меню
Търси
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 310
Статистики

Общо онлайн: 0
Гости: 0
Потребители: 0
Вход във форума
Валута
ВРЕМЕТО
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • AddBg.com : Уеб Директория
  • САЙТОВЕ.инфо - Българският каталог!
  • .: EstateTOP.com :. Real Estate TOP Property Sites List
  • Портокал
  • Присъстваме в na4alo.com
  • БЪЛГАРИТЕ В ПРОВИНЦИЯ АЛИКАНТЕ
  • BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове ТОП СТРАНА поПоНАЙ RealTop.net Top4e.Info - Класацията на българските сайтове. Гласувайте за Вашия фаворит в BGlist.net! Елате в BG-Joker и Гласувайте за този сайт !!! Maxgroup тулбар Топ Класацията на Българските Сайтове
    Раздел категории
    ЗАХАРНИ ПОЛУФАБРИКАТИ [1]
    КРЕМОВЕ ЗА ПАСТИ И ТОРТИ [0]
    ГЛАЗУРИ ЗА ПАСТИ И ТОРТИ [0]
    БЛАТОВЕ ЗА ПАСТИ И ТОРТИ [0]
    Главна » Файлове » ДЕСЕРТИ - ПОЛУФАБРИКАТИ ЗА СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ » ЗАХАРНИ ПОЛУФАБРИКАТИ

    Фондан за торти
    06.12.2010, 09:46

    Фондан за торти

     

    Продукти


    500 г пудра захар 

    1 суп. лъж. желатин 

    50 мл вода 

    50 г царевично нишесте 

    по няколко капки оцветители (различни цветове) 

    50 мл глюкоза – за намазване за блясък


    Приготвяне:

     
    Разтворете желатина във водата и след като набъбне на водна баня за няколко минути го доразтворете. В дълбока купа пресейте пудрата захар и нишестето. Добавете желатина и започнете да бъркате. Скоро фонданът е готов. Разделете на части и оцветете всяка част с по няколко капки сладкарска боя. Можете веднага да оформите фигурки или да приберете в пликчета, плътно затворени и съхраните за няколко дена в хладилника. Направете фигурките поне ден преди да направите самата торта, защото им е необходимо време да изсъхнат. 
    За да направите кувертюр за торта разточете фондана, за да не залепва използвайте още пудра захар. 











    Категория: ЗАХАРНИ ПОЛУФАБРИКАТИ | Добавено от: kamenS | Тагове: Фондан за торти
    Преглеждания: 1396 | Сваляния: 0 | Рейтинг: 1.0/1
    Общо коментари: 0
    Име *:
    Email:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2014Сайтът е създаден в системата oVo.